Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Чорнотисянська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04351436) був реорганізований і увійшов до складу Ясінянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

ОГОЛОШЕННЯ

                                                                          ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ

Управління соціального захисту населення Рахівської райдержадміністрація повідомляє, що одержувачі соціальних допомог (населення району), які отримали автоматичне нарахування допомоги під час карантину без особистого звернення та визначення права за новими умовами на термін       (липинь-грудень) терміново повинні звернутись до управління із заяву та пакетом документів протягом серпня місяця 2020 року.

У разі неподання заяви, виплати під час карантину вважаються безпідставними та суми надмірно виплаченої допомоги повертаються до державного бюджету згідно чинного законодавства.

За більш детальною інформацією з питань призначення і виплати держаної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги одиноким матерям, просимо звертатися за тел. (03132) 2-31-88, (03132) 2-56-09, 2-13-39, 2-51-65 та електронну адресу: rakhiv_sobez@ukr.net

 

 

 

 

Відповідно до листа  Головного управління Держгеокадастру  у Закарпатській області 14.07.2020 р. № 0-7-0.3-573/2-20 відділ у Рахівському районі Головного управління  інформує, що державна інвентаризація земель проводиться на підставі наказу Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області від 20.01.2020 р. № 490-СГ "Про проведення державної інвентаризації земель", договору про надання послуг №63 від 06.07.2020 р. укладеного між Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області (далі-Замовник) та Товариством з обмеженою відповідальністю "Центр проектів" (далі-Виконавець).Нагадуємо, що недотримання Правил благоустрою підпадає під ст. 152 КУпАП, якою передбачено накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

 

 

         Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на  прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів, об’яв; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; відсутність договорів на вивезення сміття або сплати за надані послуги.

 

 О Г О Л О Ш Е Н Н Я

З метою належного санітарного  очищення   села Чорна    Тиса, проводиться укладання договорів по вивезенню твердих побутових відходів (в  бухгалтерії сільської ради)

Порядок та графік вивезення ТПВ буде узгоджуватись    безпосередньо під час укладання договору.

За несанкціоноване   викидання  сміття буде  стягнено штраф  згідно  чинного законодавства.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном  +380966774630

Адміністрація ВЖКП.

             Просимо мешканців нашого села з розумінням та відповідальністю   поставитись до  даного питання.

Про проведення позачергової сесії Дата створення: 15:03 08.06.2018
І - фестиваль "Де бере початок Тиса" Дата створення: 10:46 13.09.2017
Розпочато роботу сайту Дата створення: 09:37 06.12.2016
12

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *